Home Kategorier Bodypainting Alexandra – Croquis Model – Hovedstaden
Alexandra – Croquis Model – Hovedstaden

Alexandra – Croquis Model – Hovedstaden

0

Jeg er en 22 årig kvinde som lige har taget sin bachelor på arkitektskolen. Det var på skolen jeg først fandt ud om croquis, og kunne godt tænke mig at prøve at værre på den anden side. Jeg er 72 kilo og 164cm, så normal kropsbygning. Jeg har to tatovering, en på armen og en på mine ribben. Jeg har endnu ingen erfaring som croquis model, men er meget åben til det. Jeg søger job som croquis model på tegnestuer, skoler m.m, og så er jeg også åben for body paint.

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *