Home Kategorier Croquis Model Ayanna – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Ayanna – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Ayanna – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Jeg søger jobs som croquis model da jeg synes det er spændende at se resultaterne af forskellige positioner fra forskellige sjove vinkler. Jeg er interesseret i tegning selv. Derudover er jeg nybegynder som croquis model men jeg er yderst interesseret i jobbet. Jeg er sympatisk og kontaktstærk og kan lide det kreative element ved croquistegning.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *