Billedkunstner søger model

Billedkunstner søger modeller
Croquis modeller af forskellige typer søges, både mænd og kvinder, ung eller gammel.

Jeg arbejder med maleri og har tit brug for mennesker i mine opstillinger. Jeg maler direkte efter modellen og  jeg arbejder også med photo oplæg, da mine malerier er meget realistiske og jeg bruger lang tid på at male dem.

Opdatering

Tak for dine mange henvendelser, jeg har p.t fundet de modeller jeg skal bruge, men du er altid velkommen til at skrive til mig og komme på min liste, bare forvent, at der kan gå lang tid inden jeg kontakter dig.

Jeg bor i Skagen

Hisen Peter

Kontakt mig for mere info.

  [recaptcha]

  One thought on “Billedkunstner søger model”

  1. Helle says:

   Hej, hvor har du atelier?
   Hilsen Helle

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *