Home Billedpolitik

Billedpolitik

Vi har fra den 28/3-2018. Vedtaget at alle nye modeller på siden SKAL have et profilfoto på deres side, med foto mener vi et fotografi, ikke en tegning. Vi har fået rigtig mange henvendelser fra modeller som gerne vil være anonyme og som virker useriøse og af den grund har vi besluttet at et foto er et krav for at vise man er en seriøs model. Alle profiler oprettet inden den 28/3-2018 behøver ikke at have et foto, men vi opfordrer alle til det.

Billeder vi IKKE tillader

Den 12 marts 2018, har vi besluttet at vi ikke tillader nøgen billeder på vores side og det er der flere grunde til. De billeder vi har fået tilsendt fra modeller har været meget varierende i kvalitet og nogle billeder har været upassende i forhold til vores koncept. En anden grund er at vores reklame partnere ikke accepterer den slags billeder og vi er afhængige af reklamer for at drive siden. Vi tillader heller ikke tegninger som profilbillede.

Billeder vi tillader

Vi tillader alle typer af påklædte billeder, ansigt, krop og selfies. Du er meget velkommen til at være kreativ med dine billeder.

Vi forbeholder os ret til at afvise billeder som vi ikke mener passer ind på siden.

Er du i tvivl om et billede kan bruges, så skriv endelig til os.