Brian - Croquis Model - Midtjylland

Brian – Croquis Model – Midtjylland

Brian – Croquis Model – Midtjylland

jeg er en mand på 50 år 183 cm høj vejer ca. 110 kg jeg har tidliger stået model til.d.i.v. polterabends og et par enkelte foto opgaver (har haft et nøgenbillede hængende på museum aros i 5 år)så skulle du lige stå og mangle en til nøgen model jeg er frisk på det meste har ikke mange grænser.jeg er bor i midt/vestjylland men kan også komme til nordjylland sønderjylland og fyn. du er meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Fotomodel, Bodypainting og som model til Polterabend events

Du kan kontakte mig her


    [recaptcha]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *