Home Kategorier Croquis Model Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden
Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden

Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden

0

Cecilie – Croquis Model – Hovedstaden

Mit navn er Cecilie Schyth Kjær. Jeg er i øjeblikket i gang mit sidste år af en professionel contemporary danseuddannelse og jeg arbejder jævnligt som model for tegnere, malere og kunstfotografer både påklædt og afklædt. Jeg hår boet i Holland i tre år hvor jeg har stået model og er nu også interesseret i at prøve i København og omegn.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og til Firma events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 27290689


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *