Home Kategorier Bodypainting Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Mit navn er Christoffer Nielsen. Jeg er 28 år, 183cm høj og vejer knapt 80 kg. At være croquis-model er givende for mig kunstnerisk, men nok så meget menneskeligt. Er fascineret af den kreative proces og den visuelle kunsts afspejling af samtidens normer og tendenser. Jeg synes altid, det er enormt spændende at se, hvordan andre mennesker ser min krop, og hvordan den kan arbejdes med kreativt. Jeg har ved få lejligheder haft fornøjelsen af at tegne efter croquis-modeller, men jeg må desværre erkende, at mine tegnekundskaber ikke altid kan følge med mine tanker og idéer. Til trøst står jeg bedre som model. Hviler i min krop, og jeg synes kun, det er fedt at se den blive arbejdet med i en kreativ process, hvor flatterende slutproduktet end må blive. Mangler I en model til croquis eller bodypainting, så hører jeg meget gerne fra jer. Er udadvendt, altid smilende og fascineret af kreativt arbejde, udført af ægte mennesker, uanset erfaring.

Du kan skrive til mig her eller kontakte mig på tlf: 91 84 49 00


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published.