Home Kategorier Croquis Model Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Christoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Mit navn er Christoffer Nielsen. Jeg er 24 år, 183cm høj og vejer knapt 80 kg. At være croquis-model er givende for mig kunstnerisk, men nok så meget menneskeligt. Er fascineret af den kreative proces og den visuelle kunsts afspejling af samtidens normer og tendenser. Jeg synes altid, det er enormt spændende at se, hvordan andre mennesker ser min krop, og hvordan den kan arbejdes med kreativt. Jeg har ved få lejligheder haft fornøjelsen af at tegne efter croquis-modeller, men jeg må desværre erkende, at mine tegnekundskaber ikke altid kan følge med mine tanker og idéer. Til trøst står jeg bedre som model. Hviler i min krop, og jeg synes kun, det er fedt at se den blive arbejdet med i en kreativ process, hvor flatterende slutproduktet end må blive. Mangler I en croquismodel, der passer på min beskrivelse, så hører jeg meget gerne fra jer. Er udadvendt, altid smilende og fascineret af kreativt arbejde, udført af ægte mennesker, uanset erfaring.

Du kan skrive til mig her eller kontakte mig på tlf: 91 70 99 12


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *