Home Kategorier Bodypainting Clara – Croquis Model – Hovedstaden
Clara – Croquis Model – Hovedstaden

Clara – Croquis Model – Hovedstaden

0

Hej! jeg er en frisk ung kvinde på 24 år. Jeg har erfarring inden for teater, dans og yoga, og er derigennem vant til at bruge og udtrykke mig gennem min krop med lethed og selvsikkerhed. Jeg har erfarring inden for croquis og bodypainting, og finder arbejdet både givende, naturligt og sjovt. Jeg kan love et let sind, masser af kreativitet og et stort smil. Jeg er 162 cm høj, og er slank med små runde former. Jeg er primært i hovedstaden men kan godt bevæge mig rundt på Sjælland. Hvis det skulle have interesse, er du mere end velkommen til at sende en mail:)

Hvis det har interesse står jeg også croquis med en mandlig model. Han er 27 år, 188 høj og muskuløs.

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *