Home Kategorier Bodypainting Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden
Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

0

Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Jeg er en 20-årig dreng, der ikke har nogen erfaring som croquis-model, men som heller ikke er er blufærdig eller noget. Jeg er cirka 180 høj, og er kvart-græker, hvilket også kommer til udtryk i mit udseende. Jeg er af normal/slank kropsbygning, og har mørkt hår. Jeg foretrækker jobs i hovedstadsområdet, men er villig til at modellere til stort set alt. Håber i kan bruge mig!

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events og Firma events.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60181131


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *