Daniel - Croquis Model - Sjælland og Hovedstaden

Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Daniel – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Jeg er en 20-årig dreng, der ikke har nogen erfaring som croquis-model, men som heller ikke er er blufærdig eller noget. Jeg er cirka 180 høj, og er kvart-græker, hvilket også kommer til udtryk i mit udseende. Jeg er af normal/slank kropsbygning, og har mørkt hår. Jeg foretrækker jobs i hovedstadsområdet, men er villig til at modellere til stort set alt. Håber i kan bruge mig!

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events og Firma events.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60181131


    [recaptcha]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *