Home Kategorier Bodypainting Don Huka – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Don Huka – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Don Huka – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Er 22 år gammel, lige kommet hjem fra 10 måneders erfarings rejse hvor jeg har arbejdet i Amsterdam 8 måneder også i Tokyo i 2 måneder, er Igang med mit andet sabbatår, hvor jeg pt søger et job inden for køkken og mad da jeg har fået meget erfaring inden for den genre. Min ven fortalte mig om croquis og blev meget intresseret i det. håber i vil tage min ansøgning i betragtning.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *