Home Kategorier Croquis Model Ela – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Ela – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Ela – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej 🙂 Jeg er en croquis-model og har modelleret de sidste 4 år, i forskellige skoler, klasser og privat i DK. Jeg ser ud til at udvide mine croquis-job for at gøre det til en mere pålidelig indkomst, da jeg nyder meget at gøre det. Jeg er 28 år gammel, vægt 60 kg og min højde er 1,62 meter. Jeg bor i København, men jeg kan også tage croquisjob i Sjæland, hvor jeg allerede har været mange gange med dette formål. taler ikke dansk, kun engelsk og spansk.

Du kan kontakte mig her:


Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *