Home Kategorier Croquis Model Emilie – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark
Emilie – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

Emilie – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

0

Hej med jer:) jeg er en 20-årig, smilende, frisk pige. Jeg har stået model flere gange og jeg har selv tegnet croquis. Jeg kan godt lide at stå croquis, da jeg synes det er meget smukke værker der kommer ud af det. Jeg elsker kvindekroppen og jeg synes det er fascinerende, at se den samme krop blive tegnet og set så foreskelligt.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *