Home Kategorier Bodypainting Frederikke – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Frederikke – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Frederikke – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej! Mit navn er Frederikke og jeg er en 23 årig kunstglad kvinde, som er nysgerrig efter at prøve mig ad med croquis, bodypainting og fotografisk arbejde. Det er et nyt felt af arbejde for mig og jeg har ikke nogen speciel erfaring, men en stor åbenhed og lyst til at blive en del af den kreative proces!

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *