Home Kategorier Bodypainting Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Freja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej med jer! Min erfaring med modelarbejde er minimal. Men jeg vil gerne være med til at udvikle folks kunstneriske evner – og derfor vil jeg gerne prøve at være croquismodel. Generelt synes jeg, at vi lever i er kropsforskrækket samfund, og ved at stå model, kan jeg forhåbentlig være med til at ændre de helt urealistiske idealer, der findes. Jeg ser meget frem til at træde ind i denne spændende, nye verden.

Jeg står kun model for grupper, croquis aftener, Kunstskoler og foreninger .

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *