Home Kategorier Croquis Model Ida – Croquis Model – Midtjylland
Ida – Croquis Model – Midtjylland

Ida – Croquis Model – Midtjylland

0

Jeg er en ung studerende på 20 år der har et naturligt og meget afslappet forhold til min egen krop og nøgenhed. Jeg har ingen erfaring med at stå model før, og har derfor en stor interesse i at prøve det. Jeg har til gengæld selv tegnet croquis før og syntes det var en spændende oplevelse. Jeg læser teologi, svømmer, spiller musik og tegner i min fritid. Jeg søger både jobs som croquis-model og model til polterabend-events og firmaevents

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *