Home Kategorier Bodypainting Ida – Croquis Model – Sjælland
Ida – Croquis Model – Sjælland

Ida – Croquis Model – Sjælland

0

Ida – Croquis Model – Sjælland

Jeg hedder Ida Marie og er 20 år gammel. Jeg er 173 cm høj, naturlig af udseende og normal af kropsbygning. Jeg bor i København, men har intet imod jobs uden for København. Jeg har ingen erfaringer som croquis model, men tror det kunne være en givende oplevelse og spændende at prøve. Jeg søger kun jobs med et kunstnerisk formål. Send en besked hvis du vil høre mere.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, og som model til Bodypainting

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 30244353


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *