Gry - Croquis Model

Gry – Croquis Model – Midtjylland

Hej – jeg er ny croquis model, men har lavet modelarbejde tidligere på instagram og onlyfans. Jeg bliver ofte beskrevet som en amazone kvinde eller vikinglady, da jeg er 180 cm høj og har kurver, former og ekstra kilo inkl. Jeg er ikke genert og komfortabel i min egen krop, og jeg tænker det kan styrke mig endnu mere at sidde model, om det er til en polterabend eller som fotomodel. Jeg har langt lyst hår og “resting bitch face”, og et stort smil.

Du kan kontakte mig her:

  Magic - Croquis Model - Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

  Magic – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

  Jeg er spastiker og spænder derfor meget i kroppen. Jeg har en skæv ryg og krop, som drejer over mod højre. Jeg kan desværre ikke tilbyde, at man kan tegne bagsiden af min krop, da jeg er i en stol, og jeg kan heller ikke garantere, at jeg kan sidde stille. Men hvis du har brug for en udfordring og en anderledes croquis model, så har du fundet ham, du leder efter. Jeg er 1,40 m. høj og vejer omkring 40 kg.

  Du kan kontakte mig her:

   Bettina - Croquis Model - Sjælland -Hovedstaden

   Bettina – Croquis Model – Sjælland -Hovedstaden

   Hej Jeg er en livsglad, lattermild, fri moden kvinde med bløde former på 57, 177 cm, 80 kg. At være croquis model er nyt for mig, det er nøgenhed og stå foran et kamera dog ikke. Er spirituel, nøgenbader og tantrikker(til Tantra), stået model til en del erotiske billeder. Er åben for model-/foto opgaver, croquis, body painting, skulptur modellering m.v.

   Jeg står kun model for professionelle billedkunstnere, tegnere og fotografer og jeg vil gerne se eksempler på tideligere værker eller tegninger inden der laves en aftale. 

   Du kan kontakte mig her

    Mihaela Adriana - Croquis Model - Hovedstaden

    Mihaela Adriana – Croquis Model – Hovedstaden

    I am a yoga teacher, I love art, symmetry and aesthetics. Self-possessed and professional, with great care for hygiene and appearance. Ability to sit, stand, and perform other physical actions for extended time periods Excellent communication skills through email, telephone, and face-to-face interactions.

    You can contact me here


     Kaja - Croquis Model - Sjælland - Hovedstaden

     Kaja – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

     Jeg er 173 cm glad ung kvinde med en mange af krøller. Min krop er timeglasformet med bløde kanter og let til dans. Jeg er energisk og elsker farver. Jeg ser lyst på tilværelsen og er et positivt mennekser det holder meget af at møde nye mennekser og få andres syn på livet. Jeg er glad for at træne og bruge min krop så jeg har let markerede muskler. Så hvis du leder efter en livlig, smilende, selvsikker og udadvendt model er jeg den rette

     Du kan kontakte mig her:      Thomas Krammark – Fotografi & Croquis Tegning

      Kunst skal vise mennesket – både den menneskelige krop, dens udtryk gennem forskellige stillinger og dens bevægelse gennem byens rum. 

      De emner har jeg arbejdet med i over 20 år gennem foto og tegning, hvor jeg har søgt at få den individuelle personlighed frem.

      Jeg har brugt alle typer af modeller gennem tiden, så ligemeget om du er nybegynder eller erfaren vil jeg gerne samarbejde med dig.

      Hvis du ikke har prøvet at stå model før og gerne vil prøve det af er du også velkommen til at kontakte mig.

      Hjemmeside: manonwoodenhill.dk

      Du kan kontakte mig her:       Michael - Croquis Model - Nordjylland, Midtjylland & Syddanmark

       Michael – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland & Syddanmark

       Jeg er en frisk og positiv mand, der er 194 cm høj. Jeg elsker det udfordrende og grænseoverskridende i at være croquis. Som croquis sørger jeg for en afslappet og humoristisk stemning, der gør, at alle hurtigt føler sig godt tilpas. 
       Jeg er åben for jobs i hele Jylland og på Fyn. Jeg er også åben og fleksibel for andre idéer end croquis. Det kan være bodypainting, festlige indslag eller andet. Spørg, hvis I har noget bestemt i tankerne. 
       Jeg glæder mig til at høre fra jer.       Du kan kontakte mig her:

        Echo - Croquis Model - Sjælland - Hovedstaden

        Echo – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

        Jeg er en transkønnet fyr fra københavn, som studere på nuværende tidspunkt. Er uddannet beklædningshåndværker. Har altid fundet denne form for kunst enormt spændende og vil gerne prøve kræfter med det. Har ikke voldsomt meget erfaring, men er klar på at springe ud i en masse spændende ting. Ønsker selvudvikling og et nyt syn på krop og kunst.

        Du kan kontakte mig her:

         Mette - Croquis Model - Syddanmark

         Mette – Croquis Model – Syddanmark

         Jeg er 39 år, har haft et anstrengt forhold til min krop, det meste af mit liv. Det vil jeg rigtig gerne rykke på, sammen med min kropslige frihed. Hvis jeg i den proces kan hjælpe nogen kreative mennesker med et motiv, så gør jeg gerne det. Jeg er 158 cm. Høj og har en lad os sige det frodig mor-krop. Har ingen erfaring, men tager gerne udfordringen op og meget samarbejdsvillig. Vil i første omgang helst stille op til mindre grupper.

         Du kan kontakte mig her: