Home Kategorier Bodypainting Jane – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden
Jane – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Jane – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

0

Jeg er en ung etnisk kvinde på 22 med former, som har et meget afslappet forhold til min krop, derfor søger jeg bl.a. croquis model arbejde. Jeg er ny i dette forum, og har derfor ikke så meget erfaring med model arbejde, men er som udgangspunkt åben for det meste og er meget hurtig til at tillære mig nye skills.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *