Home Kategorier Bodypainting Jeanette – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Jeanette – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Jeanette – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Jeg er 53 år 175 cm høj og vejer 85 kg så har dejlig kvindelige former. Jeg bor på Østerbro. Jeg er vinterbader og nyder i det hele taget at være nøgen. Jeg har været model nogle gange i bladene liv og Q, det har jeg syntes var sjovt. Jeg har længe tænkt at denne form for model ville være lige mig, da jeg nyder at være nøgen og har det fint med min krop.

Du kan kontakte mig her:    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *