Home Kategorier Croquis Model Jesper – Croquis Model – Hovedstaden
Jesper – Croquis Model – Hovedstaden

Jesper – Croquis Model – Hovedstaden

0

Jesper – Croquis Model – Hovedstaden

Hejsa:-) Jeg er en ung, frisk og sød fyr som gerne vil prøve at være croquis model. Jeg er ny i det her, men tegner og maler selv. Jeg holder mig nogenlunde i form ved at styrketræne to gange ugentligt. Jeg er 178cm høj og 80kg tung, og har langt tykt hår. Jeg har selv tegnet croquis en del gange, så nu tænker jeg at jeg vil prøve at stå som model. Jeg har meget lidt erfaring som model, men tror det kunne være spændende at prøve. Skriv eller ring gerne til mig:) mvh Jesper

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model og Croquis Model (påklædt)

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 23459335


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *