Home Kategorier Croquis Model Julia – Croquis Model – Syddanmark
Julia – Croquis Model – Syddanmark

Julia – Croquis Model – Syddanmark

0

Jeg er en frisk kvinde på 33 år. Jeg er buttet og kraftigt bygget, Har det godt med min krop og ser frem til at blive tegnet. Jeg er selv glad for at tegne. Jeg søger primært job som qroquis model og er muligvis også frisk på nogen fotos til reklame eller andet. Skriv endelig hvis du har interesse eller spørgsmål.

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *