Home Kategorier Bodypainting Julie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Julie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Julie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Er en meget åben og udadvendt person. Jeg tager udfordringer i stiv arm og synes at nye udfordringer er spændende og elsker alt det kreative. Jeg har spillet musicals i mange år og har også været på tv. Min erfaring som model består primært fra PR. Billeder ifb. Med musical. Jeg er interesseret i jobs som croquismodel, som model til bodypainting eller til andre fotoprojekter.


Du kan kontakte mig her på siden eller på min email gulge1796@hotmail.com 

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *