1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark
Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

0

Katja – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

jeg hedder katja jeg er 18 år. jeg har ikke stået molel før officielt, men jeg er meget intreseret i det. jeg er en meget kreativ person og jeg elsker at tegne og male og har virkelig stor interesse for kunst. jeg er en S/M størelse, 172 høj, blå øjne og så har jeg afbleget mit hår, har hverken piercing eller tattos. jeg er ikke genert og er ikke bange for at vise min krop frem.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og som model til Firma events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60537034


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *