Home Kategorier Croquis Model Katrine – Croquis Model – Hovedstaden
Katrine – Croquis Model – Hovedstaden

Katrine – Croquis Model – Hovedstaden

0

Katrine – Croquis Model – Hovedstaden

Mit navn er Katrine. Jeg har et åbent, lyst sind og er smilende af natur. Jeg har en normalt bygget krop, med markerede hofteben og runde kinder. Jeg er bl.a. interesseret i kunst og kultur, musik og kroppens fysiologi og læser til daglig på Københavns Universitet. Jeg har tegnet en del croquis, og er nysgerrig på, hvordan det føles at sidde for enden af blyanten.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model og Croquis Model (påklædt)

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 26159324


  [recaptcha]

  Inden du kontakter en model her på siden

  Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

  Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *