Home Croquis Modeller Kristina – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Kristina – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Kristina – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Kristina – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Jeg er en ung kvinde af normal kropsbygning. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at være en croquis model, da jeg godt kunne tænke mig lidt mere selvtillid og jeg har selv været glad for at tegne croquis. Jeg er selv meget glad for kunst og at være en del af kunst ville være fedt. Jeg har ikke selv været croquis model før, men jeg er meget glad for en udfordring.

Jeg står model for: Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel og Bodypainting model.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 26715890

    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *