Home Kategorier Croquis Model Kristoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Kristoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Kristoffer – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Mit navn er Kristoffer, og jeg er en phd-studerende på 30 år. Jeg har meldt mig som croquis-model primært for at udfordre mig selv, sekundært for at få en pause fra det akademiske arbejde. Jeg har ikke tidligere erfaring som model, men jeg er klar på at prøve lidt af hvert. Det kunne være interessant at prøve at se kunsten “indefra”, så også derfor kunne et par opgaver som croquis-model være interessant. Jeg er mobil på hele Sjælland og i København.

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *