Home Kategorier Bodypainting Lea – Croquis Model – Hovedstaden
Lea – Croquis Model – Hovedstaden

Lea – Croquis Model – Hovedstaden

0

Hej! Jeg hedder Lea og er 21 år gammel. Jeg arbejder som danser til hverdag og bor i København. Jeg kunne godt tænke mig at teste mig selv lidt, og tænkte at det kunne være en sjov udfordring at prøve at stå model. Jeg har ikke nogen erfaring, men er selvfølgelig vant til at være på fra min erhverv. Jeg håber der er nogle der har et spændende job til mig.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *