Home Kategorier Bodypainting Line – Croquis Model – Hovedstaden
Line – Croquis Model – Hovedstaden

Line – Croquis Model – Hovedstaden

0

Line – Croquis Model – Hovedstaden

Jeg er en 37-årig lærer bosat på Frederiksberg. Jeg har ikke prøvet at stå model før, men har et afslappet forhold til min egen og andres kroppe, som er smukke uanset form og udtryk. Jeg har igennem hele mit liv befundet mig på scener og talerstole, så jeg er vant til at være på, ligesom jeg går til mange kostumefester og derfor befinder mig fantastisk i anderledes scenarier. Jeg er 168 cm høj med kurver. Hvad angår polterabends er jeg kun interesserede i brudens.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler, og Efterskoler.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting og som model Polterabend events.

Du kan kontakte mig her


[recaptcha]

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *