Home Kategorier Bodypainting Louis – Croquis Model – København
Louis – Croquis Model – København

Louis – Croquis Model – København

1

Louis – Croquis Model – København

Mit navn er Louis og jeg har 3-4 års modelerfaring. Jeg er 189 cm, 74 kg, og har efter mange års håndbold og klatring, en naturlig atletisk kropsbygning.
Jeg er både model og instruktør i et. Jeg medbringer også selv tegneudstyr og papir, så I ikke behøver at tænke på noget.

Jeg har oftest polterabend’er, men har været møllen rundt med kunstskoler og lignende. Jeg går mere op i at det skal være en god oplevelse, end et kunstnerisk mesterværk.
Jeg giver indledende tegneinstruktioner, tager broden af nervøsiteten og styrer processen for at I skal have den bedste oplevelse med croquis.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model,  til Polterabend events og Firma events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60621217


  [recaptcha]

  Inden du kontakter en model her på siden

  Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

  Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


  Comment(1)

  1. Louis var et helt perfekt indslag i den polterabend, jeg sammen med en gruppe piger var med til at arrangere. Helt fra starten, da vi talte i telefon sammen, var han behagelig og super hjælpsom og tydeligt engageret i opgaven. Han havde en helt rigtig forståelse for, hvad der var brug for, og på selve dagen skabte han en stemning i vores lille selskab, der på samme tid var afslappet, tryg og sjov – samtidig med at han også tog selve tegneriet alvorligt og gerne ville have, at vi lærte noget om at se og tegne kroppen. Jeg kan meget varmt anbefale Louis som croquismodel!

  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *