Home Croquis Modeller Louis – Croquis Model – Syddanmark – Sjælland – Hovedstaden
Louis – Croquis Model – Syddanmark – Sjælland – Hovedstaden

Louis – Croquis Model – Syddanmark – Sjælland – Hovedstaden

1

Louis – Croquis Model – Syddanmark – Sjælland – Hovedstaden

Jeg er en ung mand, og ny i croquis-miljøet. 189 høj og atletisk krop efter mange års håndbold og klatring. Jeg har en fedtprocent på 5,6% så der er konturer nok at tegne efter 🙂 Jeg er nyligt færdig med min HF, og jeg ved ganske ærligt ikke hvad jeg skal skrive for at bruge minimum 300 tegn. Giv mig et kald og lad os snakke om hvordan tingene skal forgå. Jeg har let til smil og skal nok kunne bløde en akavet stemning op 🙂

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model,  til Polterabend events og Firma events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 60621217


[recaptcha]

Comment(1)

  1. Louis var et helt perfekt indslag i den polterabend, jeg sammen med en gruppe piger var med til at arrangere. Helt fra starten, da vi talte i telefon sammen, var han behagelig og super hjælpsom og tydeligt engageret i opgaven. Han havde en helt rigtig forståelse for, hvad der var brug for, og på selve dagen skabte han en stemning i vores lille selskab, der på samme tid var afslappet, tryg og sjov – samtidig med at han også tog selve tegneriet alvorligt og gerne ville have, at vi lærte noget om at se og tegne kroppen. Jeg kan meget varmt anbefale Louis som croquismodel!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *