Home Kategorier Bodypainting Luna – Croquis Model – Midtjylland
Luna – Croquis Model – Midtjylland

Luna – Croquis Model – Midtjylland

0

Luna – Croquis Model – Midtjylland

Jeg vil gerne prøve nye grænser af, og tænker, at qroquis model kunne være rigtig interessant at prøve. Jeg synes, kroppen er noget af det smukkeste og er interesseret i at se folks forskellige måder at udtrykke sig på. Jeg har aldrig prøvet qroquis tegning- eller model før, mem jeg føler mig godt tilpas i min egen krop. Jeg er openminded og glæder mig til at se, hvad dette fører til.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og Bodypainting model

Du kan kontakte mig her på siden

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *