Home Kategorier Bodypainting Luna – Croquis Model – Midtjylland
Luna – Croquis Model – Midtjylland

Luna – Croquis Model – Midtjylland

0

Luna – Croquis Model – Midtjylland

Jeg vil gerne prøve nye grænser af, og tænker, at qroquis model kunne være rigtig interessant at prøve. Jeg synes, kroppen er noget af det smukkeste og er interesseret i at se folks forskellige måder at udtrykke sig på. Jeg føler mig godt tilpas i min egen krop. Jeg er openminded og glæder mig til at se, hvad dette fører til.

Jeg havde et succesfyldt shoot på en højskole, hvor ca 10 forskellige elever tog billeder og instruerede mig.
Det var super spændende og sjovt. Jeg glæder mig til næste oplevelse.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og Bodypainting model

Du kan kontakte mig her på siden


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *