Home Kategorier Bodypainting Marie – Croquis Model – Hovedstaden
Marie – Croquis Model – Hovedstaden

Marie – Croquis Model – Hovedstaden

0

Hej kunstner! Jeg er en 28 årig kvinde, som gerne vil være model for dig – jeg er erfaren yogi, danser og amatør tegner. Af person er jeg empatisk, nærværende, selvsikker og eventyrlysten. Privat er jeg mor til to og læser pædagogisk psykologi. Jeg leder efter jobs i Hovedstadsområdet, men er frisk på at prøve lidt af hvert – try me 🙂 Glæder mig til at høre fra dig!

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *