Home Kategorier Bodypainting Marie – Croquis Model – Hovedstaden
Marie – Croquis Model – Hovedstaden

Marie – Croquis Model – Hovedstaden

0

Davs. Jeg er en pige som lige er fyldt 18 her d. 12/3 2019. Til hverdag går jeg i 10. klasse, og i min fritid tegner jeg, og træner i et fitnesscenter. Jeg er slank, let trænet, har lysebrunt hår til skuldrene og er 161 cm. høj. Jeg er primært interesseret i jobs som croquismodel – både påklædt og afklædt – men også bodypainting og evt. fotografering hvis der findes interesse i mig på det plan. Jeg har ingen tidligere erfaringer med at være model, og jeg tror at det vil kunne give mig noget personligt at prøve at stå model, og måske endda gøre det jævnligt.

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *