Home Kategorier Bodypainting Marie – Croquis Model – Hovedstaden
Marie – Croquis Model – Hovedstaden

Marie – Croquis Model – Hovedstaden

0

Davs. Jeg er en pige som lige er fyldt 18 her d. 12/3 2019. Til hverdag går jeg i 10. klasse, og i min fritid tegner jeg, og træner i et fitnesscenter. Jeg er slank, let trænet, har lysebrunt hår til skuldrene og er 161 cm. høj. Jeg er primært interesseret i jobs som croquismodel – både påklædt og afklædt – men også bodypainting og evt. fotografering hvis der findes interesse i mig på det plan. Jeg har ingen tidligere erfaringer med at være model, og jeg tror at det vil kunne give mig noget personligt at prøve at stå model, og måske endda gøre det jævnligt.

Du kan kontakte mig her:

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *