Home Kategorier Bodypainting Martin – Croquis Model – Nordjylland
Martin – Croquis Model – Nordjylland

Martin – Croquis Model – Nordjylland

0

Martin – Croquis Model – Nordjylland

Mit navn er Martin og jeg er 28 år, jeg har 2 børn og en kæreste, og det var faktisk hende der foreslog mig croquis, og fik mig til at springe ud i det. Før i tiden har jeg været model ved små modeshows. Jeg er først lige startet som croquis model d.15/11-2018, og jeg har ikke haft nogle jobs endnu. Men jeg glæder mig til at komme i gang! De jobs jeg søger i starten, er hos nogen der vil instruere mig, så kan lærer hvordan man står croquis. Polterabend og andre arrangementer, vil jeg måske søge i fremtiden, når jeg selv føler, at jeg kan instruere. 🙂

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og som model til Firma events

Du kan kontakte mig her på siden eller på tlf nr: 30264778


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *