1. Home
  2. Kategorier
  3. Bodypainting
  4. Martine – Croquis Model – Midtjylland
Martine – Croquis Model – Midtjylland

Martine – Croquis Model – Midtjylland

0

Martine – Croquis Model – Midtjylland

Jeg hedder Martyna og er 22 år. Jeg er polak, men jeg bor i Danmark og taler dansk. Jeg interesserer mig for moderne kunst . Jeg har ikke noget erfaring med at stå model til croquis, men har prøvet at noget med almindelig tegning, skulptur og foto. Jeg vil gerne arbejde i Aarhus og omegn. Jeg er åben på alle poser. Lad kunsten være fri !

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr 0048510255878


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *