Home Kategorier Bodypainting Michael – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark
Michael – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

Michael – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

0

Jeg er en snakkesalig ung mand på 21 der bor i Vestjylland, jeg har boet både i Syddanmark og på Sjælland. Jeg dyrker vandsport og styrketræner, og jeg holder af at få nye oplevelser og møde nye mennesker. Jeg vil beskrive mig selv som sympatisk og åben. Jeg har ingen erfaring som model, men jeg er lærenem og nysgerrig. Jeg er åben for forskellige jobs. Jeg glæder mig til at høre fra jer. Mvh. Michael

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *