Home Kategorier Bodypainting Michael – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland & Syddanmark
Michael – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland & Syddanmark

Michael – Croquis Model – Nordjylland, Midtjylland & Syddanmark

0

Hej. Jeg hedder Michael og er 35 år gammel. Jeg er tilgængelig som croquis- og fotomodel i hele Jylland og på Fyn. Jeg er også åben overfor polterabends og bodypainting. Jeg har endnu ingen erfaring med at være model, men jeg er altid frisk på en udfordring og håber at rykke nogle grænser. Jeg er 193 cm høj og vejer 86 kg. Ved kontakt på telefon foretrækkes SMS, da jeg ikke altid kan besvare opkald. Jeg glæder mig til at høre fra jer 🙂

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *