Home Kategorier Bodypainting Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Mie – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Jeg har 3 års erfaring og har stået model for tegning og akvarelmaling, så jeg har både erfaring med de lange og hurtige stillinger. Ydermere har jeg stået for aftenskoler, højskoler, kunstskoler og også ældresagen. Jeg finder det meget spændende og givende at være croquismodel, og det er meget afslappet og naturligt for mig. Jeg er en kvinde på 27 år, jeg er 155 høj og vejer omkring 50kg, så jeg er slank men også kurvet.

Croquis tegninger kan eftersendes.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Bodypainting model, model til Polterabend events og Firma events

Jeg kun står model for hold eller til arrangementer

Du kan kontakte mig her på siden eller på tlf nr: 93929898


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *