Home Croquis Modeller Mikala Lund – Croquis model – Odense – Syddanmark

Mikala Lund – Croquis model – Odense – Syddanmark

0
Croquis Model Mikala Maya Lund
Croquis Model Mikala Maya Lund

Jeg er en kvinde på 23 år, almindelig slank af bygning (175 cm høj og 60 kg) og åben af sind med et sundt forhold til min krop og til nøgenhed. Jeg har 4 års erfaring som fotomodel primært i genrene glamour og nudeart, så jeg er vant til at være i fokus og posere. Jeg har en stor kærlighed til kunst generelt og maler selv. Jeg er lærenem, positiv og empatisk og let at arbejde sammen med.

Ligeså meget som jeg selv elsker at skabe kunst, elsker jeg også at være en inspirationskilde for andre kunstnere, bl.a. i form af mit arbejde som model, og netop af samme grund har arbejdet som croquismodel vakt min interesse.

Jeg er bosat i Odense, men kører gerne for jobs, da jeg har bil. Jeg er meget fleksibel ift. arbejdstider og kan også træde til med kort varsel.

Instagram: www.instagram.com/mikalamaya

Du kan kontakte mig her


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *