Home Regioner Nordjylland Aalborg Mikkel – Croquis model – Aalborg – Nordjylland

Mikkel – Croquis model – Aalborg – Nordjylland

3

Mikkel 35 år – Mandlig croquis model – Aalborg – Nordjylland

Lidt info om mig
Hej, mit navn er Mikkel,  jeg er fra Aalborg – Jeg har været croquis model i 2 år. Jeg har erfaring med at stå model for mindre grupper i kunstforeninger, privat og til andre tegne events. Jeg er alm. af bygning, 35 år. Kommer i hele Nordjylland og Midtjylland. Bestil i god tid. Kontakt mig for mere info eller et billede.

Tegne undervisning
Da jeg efterhånden har en del tegne erfaring, underviser jeg også gerne i det små, hjælper jer i gang og giver nogle gode råd med på vejen.

Tegne udstyr
Jeg medbringer gerne tegne udstyr, det vil sige tegne plader, papir og blyant.

Kontakt
Du kan kontakte mig her. Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål.


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


Comment(3)

  1. Vi har haft Mikkel ude til en Julefrokost klædt ud som julemand. 🙂 🙂 🙂 og kan varmt anbefale ham.
    Super flink, helt nede på jorden.

  2. Hej. Jeg har brug for en model til en polter aben lørdag d.25 maj kl 11 til 12. Kan du evt det og hvad koster det.. det er i 9760 Vrå

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *