Home Kategorier Bodypainting Miley – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden
Miley – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden

Miley – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden

0

Miley – Croquis Model – Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden

Jeg er 24 år gammel og arbejder til dagligt som danser og eventpige. Jeg har efterhånden fået en del erfaring med modelarbejde. Jeg har gennem årene været til mange photoshoots og fået taget utallige billeder, primært indenfor glamour-genreren, men også portrætter og bodypaint har jeg beskæftiget mig med. Jeg står til rådighed for de fleste typer af jobs, og I er mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model, Polterabend model og som model til Firma events

Du kan kontakte mig her på siden


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *