Home Kategorier Bodypainting Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden
Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

0

Modellen – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Jeg er en slank/ muskuløs mand der søger job som croquismodel. Jeg holder meget af tegning og kunst, og har selv forsøgt mig med croquis tegning i nogle år efterhånden som jeg finder virkelig interessant og spændende og lærerrigt. Jeg har aldrig prøvet at stå som croquismodel før, men jeg er klar på at prøve et anderledes og spændende nyt arbejde.

Jeg står model for Private, Kunstforeninger og Efterskoler.

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel og som model til Bodypainting.

Du kan kontakte mig her


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *