Home Croquis Modeller Morten – Croquis model – Sjælland -Hovedstaden
Morten – Croquis model – Sjælland -Hovedstaden

Morten – Croquis model – Sjælland -Hovedstaden

5

Mandlig model årgang 1982. Har egen bil og kører på hele Sjælland og København.
Jeg er 187cm høj og vejer 90kg. Slank og alm. af bygning. Står model til croquis og bodypaint ved private og offentlige arrangementer.

Har erfaring fra aftenskoler, AOF/FOF, croquis-tegnehold/kurser, croquisfestival og private polterabend.
Kan tilbyde instruktion og tegneøvelser til croquis og bodypaint ved polterabender. Jeg medbringer alle de materialer der skal bruges og står model.

Prisen for jobbet aftaler vi på forhånd.

Du er velkommen til at kontakte mig på facebook

m.me/1776518829318444

eller

morten1982dk@gmail.com

for yderligere info eller spørgsmål.

Comment(5)

  1. Vil lige skrive en lille anmelde af Morten, som stod croquis til min venindes polterabend. Han var super sød og vi havde allesammen en fantastisk dag med en på opleveren. Han gav super vejledning til os begyndere der aldrig havde prøvet at tegne før, og han stod model i mange gode stillinger… Vi havde forinden spurgt ham om han evt. vil stå model sammen med bruden, hvilket han var frisk på – så vi sluttede af med nogle fantastiske (og lidt frække) tegninger af en brud i undertøj der forfølger sine fantasier… Det er ikke sidste gang jeg hyrer en croquismodel til polterabend…

  2. Kun roser herfra! Til min venindes polterabend havde vi booket Morten. Kontakten inden dagen var rigtig god! Morten svarerede med det samme både på beskeder og opkald med et smil hvilket gjorde os helt trygge i vores booking. På selve dagen var han bare SUPER god! Han lavede en rigtig sjov introduktion, så bruden med det samme ikke regnede ud hvad der skulle ske. Han gav god og brugbar vejledning undervejs – hvor både nybegynderne og de rutinerede tegnere lærte noget nyt. Han stod både i gode stillinger og havde planlagt nogle forskellige øvelse for at udfordre vores perspektiv og samtidig samarbejde om tegninger.
    Jeg taler på hele gruppens vegne når jeg siger at jeg kan varmt anbefale Morten – og vil booke ham igen hvis jeg skal bruge en croquis model til et andet arrangement!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *