Home Kategorier Bodypainting Nina – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden
Nina – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Nina – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

0

Nina – Croquis Model – Sjælland & Hovedstaden

Mit navn er Nina, og jeg er 25 gammel. Jeg har ikke prøvet at være model før, men har tegnet en del croquis gennem årene, hvorfor jeg tror jeg har en god forståelse for hvad der skal til for, at være på den anden side af lærredet. Jeg har altid været meget kreativ, og jeg tegner og maler en del samt laver forskellige skulpturelle ting. Jeg har lige lavet min første udstilling, og er så småt gået i gang med den næste. Til daglig læser jeg Landskabsarkitektur på frederiksberg, hvor jeg her får lov til at nørde planter, design og andre kreative ting. Jeg arbejder også en hel del med min krop og mit sind, og prøver at opnå en større forståelse af sammenhængen mellem disse to – hvilket jeg tror, at det at være croquismodel, kan hjælpe mig med. Jeg er 176cm høj, er slank af bygning med ret markerede linjer men samtidig fyldige kvindelige former. Det var lidt om mig. Glæder mig til at kommer i gang 🙂

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger og Aftenskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, og som model til Bodypainting

Du kan kontakte mig her på siden


[recaptcha]

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *