Home Kategorier Croquis Model Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej! Jeg hedder Olivia, jeg er 20 år gammel og jeg vil gerne være croquismodel da jeg er meget fascineret af menneskekroppen om motiv og nu godt selv kunne tænke mig at være model for andres tegninger. Jeg har selv tegnet croquis flere gange og synes det er et utroligt inspirerende rum at udfolde sig i. Jeg har ikke stået croquismodel før, men jeg er meget tilpas i min krop og vil derfor rigtig gerne prøve det af. Jeg er 165 høj og vejer omkring 60 kg – så er jeg fra Københavnsområdet hvor jeg også foretrækker at arbejde. Jeg ser frem til at høre fra jer

Du kan kontakte mig her:

    Inden du kontakter en model her på siden

    Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

    Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *