1. Home
  2. Kategorier
  3. Croquis Model
  4. Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Olivia – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Hej! Jeg hedder Olivia, jeg er 20 år gammel og jeg vil gerne være croquismodel da jeg er meget fascineret af menneskekroppen om motiv og nu godt selv kunne tænke mig at være model for andres tegninger. Jeg har selv tegnet croquis flere gange og synes det er et utroligt inspirerende rum at udfolde sig i. Jeg har ikke stået croquismodel før, men jeg er meget tilpas i min krop og vil derfor rigtig gerne prøve det af. Jeg er 165 høj og vejer omkring 60 kg – så er jeg fra Københavnsområdet hvor jeg også foretrækker at arbejde. Jeg ser frem til at høre fra jer

Du kan kontakte mig her:

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *