Home Kategorier Bodypainting Petur – Croquis Model – Syddanmark
Petur – Croquis Model – Syddanmark

Petur – Croquis Model – Syddanmark

0

Petur – Croquis Model – Syddanmark

Jeg har erfaringer som model siden jeg var omkring 10 år. I min voksen alder har jeg prøvet stort set alle former for modelarbejde. Alt fra catwalk, til fotomodel hos private fotostudier, fotobureau (nøgen og påklædt), til forskellige kunder hvor arbejdet har jeg fået tilbudt fra de bureau jeg er ansat hos hvor jeg har fået penge for arbejdet. Jeg er meget åben omkring hvad jeg søger og jeg er ikke blufærdig, så om jeg skal stå model nøgen eller ikke, plager mig ikke. Jeg er meget nysgerrig og kunne godt tænke mig at prøve at være Croquis Model. Jeg bor i Odense og foretrækker derfor, om i vælger mig, at jeg bliver på Fyn.

Jeg står model for Private, Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler, og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (påklædt) og Bodypainting model

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 27467476


  [recaptcha]

  Inden du kontakter en model her på siden

  Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

  Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *