Rebecca - Croquis Model

Rebecca – Croquis Model – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Rebecca – Croquis Model – Syddanmark, Sjælland & Hovedstaden

Jeg er en ung kvinde på 22 år der bor og studerer i Odense. Jeg har ca. et års erfaring med croquis: privat, i aftenskoler, universitet og seniorklub. Jeg er ikke særlig høj (ca.155 cm), meget lys hud, slank af bygning med nogle markerede muskelgrupper og former. Jeg har en god kropskontrol, forståelse af sværhedsgrad af stillinger og tager hensyn til tegnernes erfaring. Jeg er meget åben overfor forskellige typer af arrangementer og ønsker fra mig. Jeg har ikke en bil men er klart villig til at tage offentlig transport mod betaling af billet, overalt på Fyn og evt. også Sjælland.

Jeg står model for Kunstskoler, Kunstforeninger, Aftenskoler og Efterskoler

Jeg søger job som Croquis Model, Croquis Model (Påklædt) Fotomodel, Bodypainting model og til Firma events

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 40987024


    [recaptcha]

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *