Home Croquis Modeller Rumle Bonde Krarup – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden
Rumle Bonde Krarup – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Rumle Bonde Krarup – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

0

Rumle Bonde Krarup – Croquis Model – Sjælland – Hovedstaden

Jeg er en dreng på 20 år, med en tynd og atletisk krop. Begge mine forældre står croquis model og jeg har flere venner som gør det, hvilket er årsagen til at jeg selv vil prøve det. Jeg har lidt langt hår og elsker musik. Mit energi niveau er nogle gange højt og andre gange er jeg afslappet, jeg er aldrig doven. Jeg kunne godt tænke mig alle slags job indenfor croquis verdenen.

Jeg står model som Croquis Model, Croquis Model (påklædt), Fotomodel, Bodypainting model og til Polterabend events og Firma events.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 23964363


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *