Home Kategorier Croquis Model Signe – Croquis Model – Midtjylland
Signe – Croquis Model – Midtjylland

Signe – Croquis Model – Midtjylland

0

Signe – Croquis Model – Midtjylland

Jeg er en 21 årig kvinde, som holder af at udfordre mig selv på mange fronter. jeg har aldrig prøvet noget ligende og har derfor ingen erfaring, men tror på at det kunne være en givende oplevelse og har besluttet mig for at prøve det af.jeg er naturlig af udseende, normal kropsbygning og går op i sundhed, kreativitet, kunst og sport. Umiddelbart er jeg placeret i mit sabbat år og har derfor to ting i hovedet – at arbejde og så rejse.

Jeg søger job som Croquis Model og Fotomodel.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 28259722


  [recaptcha]

  Inden du kontakter en model her på siden

  Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

  Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


  LEAVE YOUR COMMENT

  Your email address will not be published. Required fields are marked *