1. Home
  2. Kategorier
  3. Croquis Model
  4. Signe – Croquis Model – Midtjylland
Signe – Croquis Model – Midtjylland

Signe – Croquis Model – Midtjylland

0

Signe – Croquis Model – Midtjylland

Jeg er en 21 årig kvinde, som holder af at udfordre mig selv på mange fronter. jeg har aldrig prøvet noget ligende og har derfor ingen erfaring, men tror på at det kunne være en givende oplevelse og har besluttet mig for at prøve det af.jeg er naturlig af udseende, normal kropsbygning og går op i sundhed, kreativitet, kunst og sport. Umiddelbart er jeg placeret i mit sabbat år og har derfor to ting i hovedet – at arbejde og så rejse.

Jeg søger job som Croquis Model og Fotomodel.

Du kan kontakte mig her eller på tlf nr: 28259722


    [recaptcha]

    LEAVE YOUR COMMENT

    Your email address will not be published. Required fields are marked *