Home Kategorier Croquis Model Tristan – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark
Tristan – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

Tristan – Croquis Model – Midtjylland – Syddanmark

0

Jeg vil beskrive mig selv som værende en mand i sin bedste alder der elsker at gøre noget ud af kroppen. Jeg har aldrig været model før, men har gået og leget lidt med tanken i et stykke tid. Jeg har let til smil, men er også super god til at vise den mere maskuline og alvorlige side. Jeg har intet problem med nøgenhed, men ser også super godt ud i et par jeans og en skjorte.

Du kan kontakte mig her:

Inden du kontakter en model her på siden

Så bemærk venligst at CroquisModel.com er en Kunst modelservice for professionelle kunstnere, fotografer og tegnere.

Er du nybegynder og vil du bare gerne prøve at tegne croquis, så anbefaler vi dig at du henvender til et af de mange offentlige tilbud der er rundt omkring landet eller starter på en kunstskole. Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os her


LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *